IT-support - Erhverv

Vi hjælper små virksomheder på hele Sjælland

Alle hverdage fra 09:00-17:00

Administration

Vi kan stå for hele opsætningen i jeres virksomhed – Fra start til slut tilrettelækker vi en IT-infrastruktur som gør jeres daglige arbejdsgang nem og problemfri.

Ekspertise

Vi har eksperter ansat med forskellige specialer. Vi leverer alt fra professionel netværksopsætning til software-og hardware problemløsning. Vi kan derfor supportere jeres forretning hele vejen rundt. 

Hurtigere end de fleste

Rigtig mange af vores virksomheder er kommer fra andet og større IT-support. Her var de trætte af ventetiden og prisen. Vi er der når i har problemer, og ikke ugen efter – og så er prisen nede på jorden.

Fjernsupport

Vores kunder sætter stor pris på vores profesionelle fjernsupport-opsætning. Det betyder at jeres virksomhed altid har en fast konsulent lige ved hånden, hvis der skulle opstå problemer – og her hjælper vi hurtigt og remote.

"Tak til Mathias fra MR Support for behagelig og kompetent vejledning ift min virksomheds it behov. Samt for at hjælpe mig med at få sikret min pc og at få alt op at køre, så jeg igen kan få håndteret mine elektroniske arbejdsopgaver."
Mette E. Zarp
Psykolog
"Verdensklasse service, min computer gik i stykker og blev smadret en sen eftermiddag, jeg kontaktede MR Support, som svarede med det samme. 2 timer efter kl. 18.00 afleverede jeg min computer til dem, og 24 timer efter var en ny computer køre klar, med alle data fra den gamle overført, så kan kun give MR support min bedste anbefalinger herfra, og supporten har efterfølgende har også været til et rent 10 tal."
Michael Jacobsen
VVS
"MR Support er lydhøre overfor vore IT behov, på stedet når vi behøver hjælp og har desuden sat sig godt ind i vores produkter, både hard- og software. Vi oplever Mathias som en nærværende og behagelig leverandør af IT support."
Philina Persson
ingeniører
Computer reparation og hjælp til IT på Sjælland

Vi fungerer som jeres eksterne IT-afdeling

Få en fast aftale os hos og lad os stå for det besværlige.

Det kan være både besværligt og dyrt at bruge tid på at løse IT-problemer i virksomheden – oftest bruger små virksomheder alt for meget energi på små IT-problemer, som vi kunne have løst for dem hurtigt og nemt.

Vi reparerer alle mærker

Det siger vores kunder

Ring til os