fbpx
31 36 45 24 MAIL@MRSUPPORT.DK

Udkørende service

Vi kommer hjem til dig

Vi har god erfaring med, at komme ud til dig privat. På den måde kan vi bedre diagnosticere, vurdere og behandle problematikker, og rådgive med større præcision.
Hvis opgaven herefter kræver, at vi må have dit udstyr med hjem til reparation, tager vi det med, med det samme og afleverer det så snart det er funktionelt igen.
Vi er fleksible i forhold til din tidsplan, og har forståelse for menneskers forskellighed og bestræber os på, at imødekomme dette.

Præcis rådgivning

Hands on

Fleksibilitet

Reparationer

Vi fixer dit udstyr

Vi udfører reparationer på både PC & MAC, stationære & laptops, printere & meget mere.

Vi tager kun 995 kr for en fejlsøgning, og vil derefter rådgive efter, hvad vi mener er mest fornuftigt, ud for dine præferencer. Derefter kommer vi med et tilbud, skræddersyet nøjagtigt ud fra dine ønsker.

Alt efter omstændighederne er det op til vores kunder, om de vil aflevere deres hardware hos os, eller om vi skal komme ud til dem.

Professionelle reparatører

Kvalitetsbevidste valg af hardware ved udskiftning

Reparation over weekenden

Antivirus og beskyttelse

Hos MRsupport går vi højt op i, at vores kunder er trygge og sikre. Derfor leverer vi en antivirus til private. Vores antivirus ligger i baggrunden på din PC, så du opdager den stort set ikke – til forskel for andre antivirusprogrammer, som eksempelvis bombarderer dig med reklamer.

Bruger du MRsupport’s antivirus, får vi besked hvis der er trusler eller lignende på din computer – det vil sige, at vi kan komme mange problemer i forkøbet og at du altid kan føle dig sikker.

999,- om året for 100% beskyttelse

Fjernsupport og overvågning inkluderet

Vi installerer det hele via fjernsupport

Rådgivning og undervisning

Vi rådgiver & underviser ude hos dig

Vores team leverer professionel rådgivning, undervisning og kurser i bestemt software, eller eksempelvis med mail og/eller filhåndtering.

Ring til os, og fortæl os hvad netop dit behov er. Så ligger vi en plan for dig eller jer, og sørger for at i kommer erfarne ud på den anden side.

Tålmodig og pædagogisk rådgivning

Mulighed for gruppekurser

Samme faste lave pris

Ring med det samme og benyt vores services!

IT-support